LélekTúra a Budai-hegyekben - látogatással a domonkos nővéreknél

Helyszín (szöveges)
Budakeszi

A gyalogos túra a Budai-hegység rejtett zugain át, az Ördög-orom sziklás kilátóhelyét és a Farkas-völgyben megbújó Úti Madonna kápolnát érintve felkapaszkodik a Széchenyi-hegy és a Normafa gerincére, ahonnan Makkosmária kegyhelyére ereszkedünk le, majd a Kálvária érintésével Budakeszire. Itt a nővérek fogadnak minket, közben lehetőség a velük való ismerkedésre, személyes beszélgetésre, közös imába való bekapcsolódásra.

13,5 km táv, 316 m emelkedő

Mit hozzunk és mire számítsunk?
Közepesen nehéz túraútvonal, egy szakaszon erős kaptatóval, túracipő ajánlott. Időjárásnak megfelelő öltözék, esőkabát szükséges, valamint napközbenre élelem, elegendő innivaló (útközben korlátozott vásárlási és vízvételi lehetőség van). A túra során lesz lehetőség egymással és a fogadó szerzetesekkel való személyes beszélgetésre, megismerkedésre, valamint lelki elmélyülésre is, akinek erre igénye van.

Találkozó és utazás: Találkozó 8:25-ig a Gazdagréti téren, a Szent Angyalok templománál (14-es hsz.). Gyülekező a templom kapujában. Ha valaki elkésik, jöjjön be a templomba, mert megtekintjük a szép mozaikot.

Visszaérkezés: A kora esti órákban Visszaérkezés helyszíne: Széll Kálmán térre

Útiköltség a visszaútra: 1 db környéki jegy + budapesti bérlet/jegy.

Kiket várunk?
Mindazokat, akik érdeklődnek a Budai-hegység és a domonkos nővérek iránt, testi-lelki kikapcsolódásra vágynak, közösségben való kirándulásra. Nem csak keresztényeknek, nem csak útkeresőknek...

ELŐZETES JELENTKEZÉST KÉRÜNK az alább űrlapon, legkésőbb a túra előtt 2 nappal:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeC709kVOUHVjZtXISB9xLLItF8HWmHbhA6grWkuEF6rlVcUg/viewform#start=openform

Elérhetőség, további infó kérése: Sepsey Katalin - a Műanyag SC Természetjáró Szakosztályának bronzjelvényes túravezetője (70 251 1493, ksepsey@freemail.hu)

Ez a túra, a korábbi, Szerzetesek Évében elsőként meghirdetett kirándulás folytatása, melyet azóta is évente megszervezünk - az akkori ajánló:

http://szerzetesek.hu/hirtegla/lelektura-budai-hegyekben
 

Tájkép
Esemény jellege
Gyalogos túra
Találkozó/összejövetel
Nyitott lelki-spirituális
Egyesületi?
Egyesület részvételével szervezett program
Nyitott?
Nyitott program

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer