Élő Kövek a Sziklatemplomban - galéria és beszámoló

Élmény: Beszámoló/Galéria
Közösségi reflexió a szolgálat után

TOVÁBBI KÉPEK ITT és ITT...

Dear All, / Kedves Mindnyájan!

I am glad to tell you that our first Pietre Vive / Living Stones church visit service in Budapest (Cave Church of the Paulines) was unexpectedly successful & inspiring. 10 of us served the visitors coming from the USA, Germany, France, Czech Republic & other countries, including of course Hungary. Some of us guided, some translated, accompanied, welcomed or said blessing & good-bye, others prayed or took photos, or print invitation posters & flyers... Sometimes I just felt that too many visitors are coming & I hardly able to cope with them. :) It was a great cooperation with God, the local friars & each other!

We have decided to repeat the event before Christmas, on the 17th Dec 2017, and continue a meeting series once in each month, alternating public service with community prayer/sharing/formation - coordinated by Bálint Pünkösti. So we expect to have a service again in Feb 2018 (TBA). Thank you all for the cooperation & prayers & please keep on... :)

See some first photos attached - there will be more & better ones...

-----

Örömmel írom, hogy a vártnál is sikeresebb és népszerűbb, s lelkiekben gazdag volt az első sziklatemplomi Élő Kövek közösségi missziós szolgálatunk, melynek során 10-en álltunk a látogatók rendelkezésére, hogy megmutassuk a templomot. Jöttek Amerikából, Francia-, Német- és Csehországból, s még más helyekről is, a magyarok mellett. Néha úgy éreztem, olyan sokan jönnek, hogy alig tudok mit kezdeni... :) Nagyszerű együttműködést tudtunk megvalósítani Istennel, a helyi pálos atyákkal és egymással! Volt aki vezetett, volt aki fordított, kísért, plakátolt, fotózott, imádkozott, üdvözölt és elbocsátott...

Úgyhogy el is határoztuk, hogy DECEMBER 17-én újra leszünk, lehet jönni - látogatónak vagy a szolgáló közösségbe -, lehet hívni másokat is!

A jövő évtől pedig várhatóan havonta fogunk találkozni, melyek közül minden második szolgálat lesz, minden páratlan alkalom pedig közösségi összejövetel (ima, képzés, megosztás) - Pünkösti Bálint vezetésével. Így a következő templomvezetési alkalom 2018. februárban várható.

Köszönjük mindenki hozzájárulását, imáját - és kérünk a jövőben se feledkezzetek meg rólunk és az Élő Kövek ügyéről!

Küldök néhány első fotót, ennél lesznek jobbak is Hajnal Jánosnak köszönhetően - de addig is hogy legyen valami... :)

Molnár András.