Living Stones Online
Living Stones Online

Living Stones Online

Az Élő Kövek nemzetközi on-line imasorozatának keretében virtuálisan Péliföldszentkeresztre látogatunk 2021. október 10-én este 7 órától, ahol Dr. Molnár András, a Viator Egyesület elnöke kalauzol minket. A fő nyelv az angol, de pl. olaszul és spanyolul is be lehet kapcsolódni a kiscsoportos megosztásba, vagy akár magyarul is lehet egy-egy részt vállalni az imából.
Az imaalkalmak minden hónap második és negyedik vasárnapján ismétlődnek, a hó első és harmadik vasárnapján pedig nemzetközi bibliaórát (formációs alkalmat) tartunk, melyek közül az egyik mindig egy téma közös feldolgozása, forrásolvasással és elemzéssel, a másik alkalom (és ez következik jövő hét vasárnap) egy meghívott prominens szakértőnek lehet a téma kapcsán mélyebb kérdéseket feltenni. Igazából mintaként is szánjuk a helyi közösségek élő formációjához, próbáljuk megvalósítani az online térben azt, ahogy az Élő Kövek nemzetközi formációs csapata a helyi közösségek biblikus-teológiai formációs alkalmait elképzelte.
Ha első alkalommal szeretnél csatlakozni, kérjük jelezd szándékodat az lsonlineprayer@gmail.com, vagy a viatoregyesulet@gmail.com címen! Várunk szeretettel!