A bennünk élő kritikus hangok
A bennünk élő kritikus hangok

A bennünk élő kritikus hangok

Miben nem vagyok elég jó? Mik a belső démonaink és kinek a képében jelennek meg?
Halljuk meg, ismerjük fel a bennünk élő kritikus hangokat és szelídítsük meg együtt következő Living Hikes túránkon Asztalos Katalin pszichológus és Karlik Melitta túravezető segítségével!
Túranap: November 14.

Mi vár rád a túra során?

  • A szakmai vezetőnk élményközpontú önismereti gyakorlatokkal lesz a segítségünkre, melyeken keresztül kapcsolatba kerülhetsz a testeddel, az érzéseiddel, gondolataiddal, ránézhetsz a berögzött mintáidra, tudatosíthatod erőforrásaidat. 
  • Lesznek egyéni, páros és nagycsoportos feladatok.
  • Útközben gyakoroljuk a figyelmet, a jelenlétet, figyelünk a természetre, így szakaszonként lesz csendes időnk is, amikor egymással nem beszélgetve, egymástól kissé lemaradva, szemlélődve haladunk, és próbáljuk befogadni minden érzékszervünkkel azt, amiben vagyunk, amit látunk-hallunk-érzünk.
  • Keressük a spirituális dimenzióban (a teljesség dimenziójában) rejlő szabad lehetőségeket, amelyek segítenek új erővel továbbmenni életünk útján.
  • Más szakaszokon kötetlenül beszélgethetünk, valamint próbálunk minél jobban találkozni a hellyel, ahol vagyunk, s általa, benne tükröződve önmagunkkal, saját életünkkel is. 

A túra útvonala: Pilisszentkereszt-Zsivány-sziklák-Dobogókő

A túra hossza kb. 10 km, kb. 4-500 m szintemelkedéssel, közepes nehézségű, és feltételez alapvető állóképességet (ha gyalogoltál már 10-15 km-t és van bejáratott túrabakancsod vagy túrázásra alkalmas cipőd, nyugodtan eljöhetsz). Ha tériszonyos vagy, kérjük jelezd előre!

Jelentkezési határidő: 2021. november 8.

Ha nem megfelelő az időpont, de szeretnél velünk tartani, kérjük jelezd elérhetőségeinken, vagy a regisztráció során!

Részvételi díj: 8 500 Ft

Regisztráció: https://forms.gle/Ru7uwW8kF9Sdc92o6

Érdeklődés: Katona Ildikó: 30/40-80-993, viatoregyesulet@gmail.com