Járatlan utak? Újratervezés! – avagy biztosan a bizonytalanban
Járatlan utak? Újratervezés! – avagy biztosan a bizonytalanban

Járatlan utak? Újratervezés! – avagy biztosan a bizonytalanban

Önismereti túra férfiaknak – férfiaknak, akik eltöltenének egy napot más férfiak társaságában. Ahol biztonságban vagyunk és bármit megoszthatunk egymással.  Támogatást kapunk és adunk. Elvonulunk, hogy feltöltődjünk és inspirálódjunk egymástól, egymás által.
Kezdőknek, útkeresőknek, úton lévőknek.
Szeretett vár téged is Kovács Gábor pszichológus és Maklári László túravezető, ha vágysz egy közösségi élményre, ahol a megtartó erő és Isten jelenléte ad biztonságot!

Időpont: 2022. január 22.

Mi vár rád a túra során?

  • A szakmai vezetőnk élményközpontú önismereti gyakorlatokkal lesz a segítségünkre, melyeken keresztül kapcsolatba kerülhetsz a testeddel, az érzéseiddel, gondolataiddal, ránézhetsz a berögzött mintáidra, tudatosíthatod erőforrásaidat.
  • Lesznek egyéni, páros és nagycsoportos feladatok.
  • Útközben gyakoroljuk a figyelmet, a jelenlétet, figyelünk a természetre, így szakaszonként lesz csendes időnk is, amikor egymással nem beszélgetve, egymástól kissé lemaradva, szemlélődve haladunk, és próbáljuk befogadni minden érzékszervünkkel azt, amiben vagyunk, amit látunk-hallunk-érzünk.
  • Keressük a spirituális dimenzióban (a teljesség dimenziójában) rejlő szabad lehetőségeket, amelyek segítenek új erővel továbbmenni életünk útján.
  • Más szakaszokon kötetlenül beszélgethetünk, valamint próbálunk minél jobban találkozni a hellyel, ahol vagyunk, s általa, benne tükröződve önmagunkkal, saját életünkkel is.

Jelentkezési határidő: 2022. január 21./ a szabad helyek erejéig

Ha nem megfelelő az időpont, de szeretnél velünk tartani, kérjük jelezd elérhetőségeinken, vagy a regisztráció során!

A túra útvonala: Piliscsév – Csévi-barlang- Eszperantó-forrás  – Klastrompuszta – Csévi-szirtek – Piliscsév vasútállomás

A túra hossza 12 km, 470 m szintemelkedéssel, menetideje kb. 5 óra, közepes nehézségű, és feltételez alapvető állóképességet (ha gyalogoltál már 10-15 km-t és van bejáratott túrabakancsod vagy túrázásra alkalmas cipőd, nyugodtan eljöhetsz). Ha tériszonyos vagy, kérjük jelezd előre!

Találkozás a Budapestről indulóknak: a Nyugati pályaudvarról 8:21-kor Piliscsévre induló (Z72-es Esztergomig közlekedő) vonaton, ami 9:07-re ér Piliscsévre.

Találkozás autóval érkezőknek: a Piliscsévi vasútállomásnál 9:07-kor.

Hazaindulás: körülbelül 16:00-kor (vonat megy a Nyugatiba óránként 16:50-kor Piliscsévről (Z72-es) és 16:24-kor Pilisjászfaluról (G72-es))

A túra végén lehetőség lesz egy kötetlen beszélgetésre és vacsorára (hot-dog / hamburger / gyros) a Müllner Pub-ban.  (az utazás és étkezés  költségét a résztvevők állják)

Részvételi díj: 

Egyesület által támogatott díj: 5500 Ft
Normál részvételi díj: 8500 Ft
Támogatói díj: 11500 Ft (ezzel segíthetitek azokat akik nem tudják kifizetni a normál részvételi díjat)

Ajánlott korosztály 18-50 év

Tervezett létszám 6-14 fő

Érdeklődés: viatoregyesulet@gmail.com, 70/967-6438

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.