Járatlan utak? ÚJRATERVEZÉS férfiaknak! – avagy biztosan a bizonytalanban
Járatlan utak? ÚJRATERVEZÉS férfiaknak! – avagy biztosan a bizonytalanban

Járatlan utak? ÚJRATERVEZÉS férfiaknak! – avagy biztosan a bizonytalanban

Az egyik következő önismereti túránkat kifejezetten a férfiaknak ajánljuk. Férfiaknak, akik eltöltenének egy napot más férfiak társaságában. Ahol biztonságban vagyunk és bármit megoszthatunk egymással.  Támogatást kapunk és adunk. Elvonulunk, hogy feltöltődjünk és inspirálódjunk egymástól, egymás által.
Kezdőknek, útkeresőknek, úton lévőknek.
Várunk téged is, ha vágysz egy közösségi élményre, ahol a megtartó erő és Isten jelenléte ad biztonságot!
Tartja: Kovács Gábor pszichológus és Maklári László túravezető
Időpont: 2021. november 20.

Mi vár rád a túra során?

  • A szakmai vezetőnk élményközpontú önismereti gyakorlatokkal lesz a segítségünkre, melyeken keresztül kapcsolatba kerülhetsz a testeddel, az érzéseiddel, gondolataiddal, ránézhetsz a berögzött mintáidra, tudatosíthatod erőforrásaidat.
  • Lesznek egyéni, páros és nagycsoportos feladatok.
  • Útközben gyakoroljuk a figyelmet, a jelenlétet, figyelünk a természetre, így szakaszonként lesz csendes időnk is, amikor egymással nem beszélgetve, egymástól kissé lemaradva, szemlélődve haladunk, és próbáljuk befogadni minden érzékszervünkkel azt, amiben vagyunk, amit látunk-hallunk-érzünk.
  • Keressük a spirituális dimenzióban (a teljesség dimenziójában) rejlő szabad lehetőségeket, amelyek segítenek új erővel továbbmenni életünk útján.
  • Más szakaszokon kötetlenül beszélgethetünk, valamint próbálunk minél jobban találkozni a hellyel, ahol vagyunk, s általa, benne tükröződve önmagunkkal, saját életünkkel is.

Jelentkezési határidő: 2021. november 17.

Ha nem megfelelő az időpont, de szeretnél velünk tartani, kérjük jelezd elérhetőségeinken, vagy a regisztráció során!

A túra útvonala: Piliscsév – Csévi-barlang- Eszperantó-forrás  – Klastrompuszta – Csévi-szirtek – Piliscsév vasútállomás

A túra hossza 12 km, 470 m szintemelkedéssel, menetideje kb. 5 óra, közepes nehézségű, és feltételez alapvető állóképességet (ha gyalogoltál már 10-15 km-t és van bejáratott túrabakancsod vagy túrázásra alkalmas cipőd, nyugodtan eljöhetsz). Ha tériszonyos vagy, kérjük jelezd előre!

Találkozás a Budapestről indulóknak: a Nyugati pályaudvarról 8:21-kor Piliscsévre induló (S72-es Esztergomig közlekedő) vonaton, ami 9:07-re ér Piliscsévre.

Találkozás autóval érkezőknek: a Piliscsévi vasútállomásnál 9:07-kor.

Részvételi díj: 8 500 Ft

Regisztráció: https://forms.gle/kJuigSkUpuPUw8ko6

Ajánlott korosztály 18-50 év

Tervezett létszám 6-14 fő

Érdeklődés: viatoregyesulet@gmail.com, 30/40-80-993


Regisztrálok