Páros Élmény Túra
Páros Élmény Túra

Páros Élmény Túra

Aktív kikapcsolódásra vágytok a pároddal? 

Feltöltődni az erdő adta lehetőségek által? 

Erősíteni az alapokat és az összetartozást?

Élményalapú páros túránkon értékes tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogy kapcsolatotoknak melyek azok az értékei, erősségei, melyek „viharállóvá” tehetnek Titeket.

Közös túra a Pilisben, kapcsolaterősítő páros gyakorlatok, beszélgetések, csendes séták és más párok tapasztalatai. Velünk tartotok?

Mi vár rátok a túra során?

A szakmai vezetők élményközpontú páros és egyéni gyakorlatokkal lesznek a segítségünkre, melyeken keresztül erősödhet kapcsolatotok, tudatosíthatjátok erőforrásaitokat.

Lesznek egyéni, páros és nagycsoportos feladatok.

Útközben gyakoroljuk a figyelmet, a jelenlétet, figyelünk a természetre, így szakaszonként lesz csendes időnk is, amikor egymással nem beszélgetve, szemlélődve haladunk, és próbáljuk befogadni minden érzékszervünkkel azt, amiben vagyunk, amit látunk-hallunk-érzünk.

Keressük a spirituális dimenzióban (a teljesség dimenziójában) rejlő szabad lehetőségeket, amelyek segítenek új erővel továbbmenni életünk útján.

Más szakaszokon kötetlenül beszélgethettek, valamint próbálunk minél jobban találkozni a hellyel, ahol vagyunk, s általa, benne tükröződve önmagunkkal, saját életünkkel is.

 

Szakmai és túravezetők: Asztalos Katalin és Kovács Gábor pszichológusok

Időpont: 2022. május 15.

Útvonal: Piliscsév – Csévi-barlang- Eszperantó-forrás – Klastrompuszta – Csévi-szirtek – Piliscsév vasútállomás

A túra hossza 12 km, 470 m szintemelkedéssel, menetideje kb. 5 óra, közepes nehézségű, és feltételez alapvető állóképességet (ha gyalogoltál már 10-15 km-t és van bejáratott túrabakancsod vagy túrázásra alkalmas cipőd, nyugodtan eljöhetsz). Ha tériszonyos vagy, kérjük jelezd előre!

Találkozás a Budapestről indulóknak: a Nyugati pályaudvarról 8:21-kor Piliscsévre induló (Z72-es Esztergomig közlekedő) vonaton, ami 9:07-re ér Piliscsévre.

Találkozás autóval érkezőknek: a Piliscsévi vasútállomásnál 9:07-kor.

Hazaindulás: körülbelül 16:00-kor (vonat megy a Nyugatiba óránként 16:50-kor Piliscsévről (Z72-es) és 16:24-kor Pilisjászfaluról (G72-es))

A túra végén lehetőség lesz egy kötetlen beszélgetésre és vacsorára (hot-dog / hamburger / gyros) a Müllner Pub-ban.  (az utazás és étkezés  költségét a résztvevők állják)

Részvételi díj: 8 000/ fő

Kedvezményes részvételi díj: 6 500 Ft/ fő

Támogatói részvételi díj (mások részvételét támogatva): 9 500 Ft/ fő

Regisztráció: itt 

További információ: 30/40-80-993, viatoregyesulet@gmail.com

Ha szeretnétek velünk jönni, de nem jó az időpont, kérjük jelezzétek elérhetőségeinken!